• Log in
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Wat cursisten na afloop hebben geschreven

Retraite versus Cursus

In maart 2021 begeleidde ik een schrijfretraite over het boek “De jongen, de mol, de vos en het paard”.

Ik ben blij dat we, in deze cursus tijd en gelegenheid hebben om het hele boek (in 2 delen) aan bod laten komen. Zo kunnen we volop mijmeren op papier en ons op allerlei manieren creatief uiten. Doordat we schrijvend en lezend ons hart steeds verder openen, kunnen we de liefdevolle boodschap van het boek, diep in ons opnemen en verbinden met onze waarheid.

Enkele deelnemers delen hier hun ervaringen met dit prachtige boek en mijn schrijfoefeningen en creatieve opdrachten. Ik hoop dat wanneer je voelt dat het ook tot jouw hart spreekt, dat je “JA” zegt en je aanmeldt. Het belooft echt een geweldig schrijfavontuur te worden.

 

Voor mij een eerste retraite en kennismaking met Christine. Een overwinning om te onderzoeken, delen, luisteren naar mezelf en mijn innerlijke stem. Een fijne veilige structuur en een schatkist aan ontdekkingen aangereikt door Christine. Dit prachtige boek als inspiratie. Als je van schrijven houdt en graag op reis gaat om jezelf te ontdekken zeg ik doen! Bedankt Christine. (Debbie) 

 

Vooraf had ik geen speciale verwachtingen. Ik was wel benieuwd. Het boek gaat zoveel meer leven, ontroeren en liefde losmaken, als je er in stilte, puur vanuit je gevoel induikt: schrijven, verdiepen, weer schrijven, de kern zoeken en delen in een veilige omgeving. Onder de trefzekere begeleiding van Christine wordt je – misschien – sluimerende creativiteit wakker geschud en geactiveerd om te dichten en te illustreren. Na afloop – en de volgende dag ook nog – voelde ik mij diep geraakt, verbonden en vervuld. En dat allemaal via Zoom! Christine, hartelijk dank voor deze wondermooie retraite. (Etty) 

 

Een ontroerend boek als uitgangspunt waar levenslessen, wijsheden en levensvragen prachtig in beeld en onder woorden zijn gebracht. Het boek dat al kostbaar voor me was, omdat het zoveel troost gaf in de app groep rondom een stervend leeftijdsgenootje (54), is nu nog rijker, door de belevenissen die wij als groep via deze retraite hebben beleefd. Een rijkdom en een verdieping om te koesteren. Christine, veel dank voor dit mooie schrijf avontuur. (Patricia) 

 

Voldaan, vervuld, genoten, het was een cadeau voor mezelf. Onder Christine haar bezielende leiding ben je in vertrouwde handen. Geef je over en beweeg mee. Het boek is adembenemend mooi en zoals we met elkaar constateerden: “Hier kun je wel 100 dagen mee schrijven”. Ik geniet na en het boek blijft een heerlijk lees en werkboek. Ik hoop dat er een vervolg komt in de toekomst. Ik kan het iedereen aanraden deze retraite aan jezelf cadeau te doen. Lieve Christine Dank, dank, dank (Marjo) 

 

Het was weer een geschenk! Een ware ontdekkingsreis met hart verwarmende ont-moetingen. Speciale dank aan Christine hoe zorgvuldig je een bedding creëert! Hoewel ik meer van het fysieke contact ben ;), wil ik expliciet benadrukken dat de ZOOM absoluut geen afbreuk heeft gedaan aan de schrijfretraite. Ik ga gevoed verder op reis. Harte groet, (Ilonka)

 

Het boek, ‘de jongen, de mol, de vos en het paard’, vond ik reeds ontroerend mooi toen ik het de eerste keer las. Ik was verwonderd dat het mij zo diep raakte. Nu, tijdens dit retraite heeft het zoveel meer inhoud, diepte, warmte, gekregen. Het boek ontvouwde zich, opende zich voor mij. De schrijfoefeningen brachten mij dieper in het boek, en zo dichter bij mezelf. Dit te kunnen delen is zo kostbaar, voelt als een groot geschenk. Zelfs online is er een diepe verbondenheid voelbaar. Dank je wel, lieve Christine, je hebt ons een hartverwarmend boek aangereikt, waar ik me graag verder in verdiep. Het mag nog een hele tijd mijn innerlijke reisgids zijn. Dank je wel, lieve tochtgenoten. Ik wens jullie een mooie verderzetting van jullie tocht en wie weet ontmoeten we elkaar ergens weer. Een vervolg hierop zou heerlijk zijn ! (Lin Bertels) 

 

Wat ben ik blij dat ik me heb opgegeven voor deze schrijfretraite, online en in eigen huis! Een veelzijdig feest van inspiratie, ontroering, schoonheid, verwondering, leren, liefhebben, compassie, ontdekken, spelen. Vruchtbare bodem voor wie graag schrijft en zichzelf beter wil leren kennen. En ondanks dat we niet fysiek bij elkaar waren, maar digitaal, voelde ik me zeer verbonden, alsof we met zijn allen in mijn kamer waren. Een bewijs maar weer dat verbinding van hart naar hart via onzichtbare draadjes de afstand met gemak overbrugt. Ik ben blij met hoe mijn schrijfboek is ontstaan in de dagen! En het is voor mij een herinnering, een anker, van iets dat al langer roept en zo ook vormt krijgt. Dank Christine voor je mooie programma en wie jij bent. (Jenny) 

 

Een retraite bij Christine was een droom die uitkwam. Zeker spannend om dit on line te beleven, maar al de 2e dag voelde het vertrouwd en heel nabij. Het boek waar ik al vele malen van had genoten opende zich opnieuw. Het was een fantastische reis die we samen maakten. En nu reis ik zelf dapper verder. Samen met het boek. Dat is mijn gids! Christine, heel hartelijk dank! Je hebt me op het goede spoor gezet. Groet en weet met mij: “Er wordt van jou gehouden! (Atty) 

BEKIJK ALLE Voeg notitie toe
JIJ
Voeg een reactie toe
 
top
© 2024 Shodo - Powered by Maatos