• 125 (incl. BTW)
  5( 3 reviews )
  139

  Het ongekend mooie boek van Charlie Mackesy, waarin thema’s als vriendschap, (zelf)vertrouwen, elkaar helpen en bemoedigen een grote rol spelen, is de inspiratiebron voor deze schrijfcursus. Dit is het eerste deel van deze cursus en duurt 30 dagen. Het cursusmateriaal bevat veel creatieve en speelse schrijfoefeningen, inclusief zeven video’s.

  125 (incl. BTW)
 • 87,50 125 (incl. BTW)
  0( 0 reviews )
  17

  Dit ongekend mooie boek van Charlie Mackesy, waarin thema’s als vriendschap, (zelf)vertrouwen, elkaar helpen en bemoedigen een grote rol spelen, is de inspiratiebron voor deze schrijfcursus. Dit is het TWEEDE en LAATSTE deel van deze schrijfcursus, maar ook als je het eerste deel (nog) niet hebt gevolgd, kun jij hiermee starten. Het cursusmateriaal bevat veel creatieve en speelse schrijfoefeningen aangevuld met vijf extra zoombijeenkomsten en video’s.

  87,50 125 (incl. BTW)
 • 69 (incl. BTW)
  0( 0 reviews )
  8

  In twaalf dagen schrijvend en wandelend tot jezelf komen. Het prachtige boekje ‘Je keek te ver’ door dichter Marjoleine de Vos zal onze inspiratiebron zijn. Haar dichterlijke taal gecombineerd met dagelijkse wandelingen en creatieve schrijfoefeningen brengt je stap voor stap en woord voor woord dichterbij jezelf. De eerste les is gratis. Je vindt het onder het tabblad ‘Inhoud’ in de balk hieronder.

  69 (incl. BTW)
 • Gratis
  4.8( 6 reviews )
  100

  Gun jezelf dit schrijfuurtje. Zet een kopje thee, pak je favoriete schrijfspullen en ga op avontuur. Heb je op dit moment geen uurtje de tijd, kom dan terug wanneer jij hier wel de tijd voor hebt. Deze workshop blijft gratis beschikbaar.

  Gratis