• Log in
 • 0

  Geen producten in je winkelmand.

Ontdek tijdens deze workshop…

hoe je schrijvend meer ruimte kunt ervaren in jezelf en in de wereld. Schrijven is een creatief middel en een geweldig veelzijdig instrument, dat uitnodigt om ruimte te scheppen voor dat wat er echt toe doet in jouw leven.

Creatief schrijven biedt je de mogelijkheid om te vertragen en met de pen in de hand te luisteren naar wat er in je leeft. Ruimte geven aan dit proces is heel inspirerend en vervullend.

Gun jezelf dit schrijfuurtje. Zet een kopje thee, pak je favoriete schrijfspullen en ga op avontuur. Heb je op dit moment geen uurtje de tijd, kom dan terug wanneer jij hier wel de tijd voor hebt. Deze workshop blijft gratis beschikbaar.

Je hoeft geen ervaring te hebben om tijdens de workshop mee te kunnen schrijven en mijn tips en schrijfoefeningen direct toe te passen.

Ik wens je heel veel kijk- en schrijfplezier en zie uit naar jouw reacties en ervaringen n.a.v. deze workshop (duurt 60 min.)

 

Na afloop

Ik ben heel benieuwd hoe je de workshop hebt ervaren. Wil je een review geven, dat kan heel eenvoudig hieronder of een kort bericht schrijven?

Dank je wel hiervoor!

Inhoud

Inleiding: Schrijvend Ruimte Scheppen Gratis 00:00:00
Workshop – deel 1 Gratis 00:00:00
Workshop – deel 2 Gratis 00:00:00
Workshop – deel 3 Gratis 00:00:00

Reviews

5

5
5 beoordelingen
 • 5 Sterren5
 • 4 Sterren0
 • 3 Sterren0
 • 2 Sterren0
 • 1 Sterren0
 1. Ruimte

  5

  Schrijvend ruimte scheppen zorgde op zaterdagmiddag voor plezier en bevrijding.
  Christine laat je in korte tijd overtollige gedachtes opruimen en onthaasten op papier.
  Bovendien zijn haar oefeningen zo ingericht dat er aandacht is voor verdieping tijdens het schrijven.
  Hartelijk dank, Christine.

 2. Prioriteiten

  5

  Deze workshop van Christine bracht me binnen een uur bij het besef dat ik prioriteiten mag stellen. Ik kwam erachter dat ook leuke dingen soms teveel van me vragen. Op een milde manier voelde ik me uitgenodigd om opnieuw een keuze te maken: wat doet me goed? Wat voelt als ballast? Het zetten van deze kleine stap maakt een groot verschil!

 3. Eyeopener

  5

  Met een heel vol hoofd en hart in een zeer vermoeid lichaam wilde ik graag schrijven maar verdriet over overlijden van schoonzus en zus en de druk van mantelzorger zijn voor mijn man verlamde mij. Er was teveel, te veel woorden, te veel gedachten, te veel emoties. Ik zag de workshop “Schrijvend ruimte scheppen” en dacht dat is eenmalig dat kan ik wel doen. Wat een EYE-OPENER om te horen het belang van BEGRENZEN, BEPERKEN. Dit te horen met duidelijke opmerkingen hoe dit te doen. Wat een opluchting, wat een RUIMTE.

 4. In een uurtje weer wat wijzer geworden!

  5

  Schrijvend ruimte scheppen, oftewel je bewust worden van de belemmeringen die jouw ruimte inperken.
  Ik schrok wel toen ik zó 10 punten op kon noemen die op mijn (ook fysiek) gebogen rug drukken. Herkenbare, zoals zorgen rond de gezondheid van geliefden en van mijzelf, maar ook een heel onverwachte: het bijhouden van alle vriendschappen en meeleven met alles wat mijn naasten overkomt!! Hier ruimte in scheppen is niet gemakkelijk, ik zou wel willen horen hoe anderen dit doen. Dank je wel Christine voor deze inzichten.

 5. Inzicht

  5

  Wat fijn Christine, dank je wel voor dit schrijfuurtje waarin ik veel inzicht heb gekregen over mijn saboteur.
  Degene in mezelf die mij weerhoudt om te schrijven. Daar kan ik nu aan gaan werken. Fijn hoe je in alle rust de workshop gaf. Het was goed te volgen. Omdat ik het later ben gaan kijken, merkte ik dat er steeds reclame tussendoor kwam. Dat was niet fijn en haalde me steeds uit mijn schrijfbubbel.
  Wellicht hoort dat bij YouTube.

  • Dag Gerie,

   Heel veel dank dat je me dit doorgeeft, want dat wist ik niet. Ik denk dat YouTube het aantrekkelijk vindt om reclame te laten zien wanneer er meer dan 900 mensen de workshop hebben gezien en gevolgd. Maar dat staat inderdaad haaks op ruimte scheppen! Ik heb de workshop opnieuw vormgegeven en geplaatst, waardoor het gelukkig weer ZONDER RECLAME te volgen is.

   Hartelijke groet,
   Christine

top
© 2024 Shodo - Powered by Maatos