• Log in
  • 0

    Geen producten in je winkelmand.

Schrijfretraitedag: ‘Schrijven als spirituele oefening’ op 16 november 2024

Deze schrijfretraitedag is voor…

iedereen die graag het creatieve schrijfproces wil ervaren als een spirituele oefening. Het gaat hier niet om “goed” of “mooi”te leren schrijven, maar om met volle aandacht in het hier en nu te zijn. Al schrijvend kijken we in een spiegel naar onze gedachten, gevoelens en ervaringen. We staan stil bij waar we worden aangeraakt én waar we worden afgeleid. Schrijven wordt op deze manier een vorm van kijken met ons hart. Hierdoor ontstaat er in ons een grotere innerlijke ruimte waarin stilte en verwondering zich aandienen als onze metgezel.

En het is juist deze innerlijke beweging die het mogelijk maakt om in contact te komen met ons Zelf, met het goddelijk in ons, met het licht of de liefde, met God, Allah of Maria. Het is niet zo belangrijk welke naam we gebruiken. Het is belangrijker om ons er voor te open, want in ieder van ons is wijsheid die verder reikt dan ons alledaagse denken. En wanneer we leren om deze wijsheid, deze diepte in ons te vertrouwen, ervaren we een steeds grotere innerlijke vrede en vreugde. Bezinnend schrijven kan ons in dit proces ondersteunen door ons uitnodigen om onze aandacht te richten en ons hart te openen.

 

Wie kan deelnemen?

Om deel te nemen heb je geen schrijfervaring nodig. Deze schrijfretraitedag staat geheel op zichzelf én… kan als een mooie voorbereiding dienen voor hen die aan de slag gaan met het werkboek “Fluisteringen van licht” of met mijn boek “Innerlijk pelgrimeren” op schrijfreis zijn.

 

Heerlijke uitzondering

De komende tijd zullen we elkaar vooral via zoom ontmoeten. Deze schrijfretraitedag is een heerlijke uitzondering daarop. We komen samen op een prachtige en sfeervolle plek in de oude binnenstad in Alkmaar, die uitnodigt om stil te staan, te luisteren en ervaringen met elkaar te delen. Vooral als je nog niet eerder een schrijfretraitedag hebt meegemaakt zeg ik: Kom, en laat je inspireren!

 

Praktische Informatie & Inschrijven

Klik hier en lees op mijn website alle informatie en schrijf je daar in, dan zien we elkaar op zaterdag, 16 november!

BEKIJK ALLE Voeg notitie toe
JIJ
Voeg een reactie toe
 
top
© 2024 Shodo - Powered by Maatos